Inschrijven

U kan bij Wimber inschrijven voor het seizoen 2019 – 2020 via dit formulier. Eenmaal uw inschrijving aanvaard is, bevestigen wij dit via mail. Indien u na een tiental nog steeds geen bevestiging zou ontvangen hebben, neem contact op via zwemclubwimber@gmail.com .

Leden (ingeschreven voor het seizoen 2018 – 2019) hebben voorrang op niet-leden tot eind juni 2019 om zich in te schrijven.

(*) Wij publiceren enkel beeldmateriaal op onze website met de bedoeling een beeld te geven van de sfeer die heerst tijdens de activiteiten. Het is nooit de bedoeling personen expliciet in beeld te brengen.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Zwemclub Wimber (zwemclubwimber@gmail.be), voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om de aquagym- en zwemactiviteiten vlot te laten verlopen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.zwemclubwimber.com/privacy