Gastenboek

Op 5/6/2020 schreef Leën:

Bedankt voor de zwemlessen voor onze dochter Yasmine dit jaar. Jammer dat er door corona sinds half maart geen lessen meer konden zijn. We bedanken jullie dan maar via digitale weg en zeggen tot in september!

Op 31/01/2020 schreef Stéphanie:

Dank u voor dit advies. Ik wens spoedig herstel aan Farida.Ik vind dat Maud en die studenten doen hun best zelfs als het is niet  hetzelfde … Het is ook heel goed.
Dank u wel dit cursus voldoet mij 
Stéphanie 

Op 27/5/2019 schreef Sofie:

Beste Philippe, Natuurlijk zijn Felix en Zoe opnieuw van de partij volgend jaar! Bij deze onze oprechte dank aan de hele ploeg voor de inzet, goede zorgen en uitstekende sfeer. We hadden jullie graag bedankt met een pintje 😉 Hopelijk komt dat er volgend seizoen eens van !

Op 26/5/2019 schreef Valentine:

“Dag Philippe,
We doen volgend jaar nog zeker mee, met ons vijfen. Het inschrijvingsgeld is gestort.
Nog bedankt voor het afgelopen jaar. Het is leuk om onze kinderen flink te zien vorderen.”

Op 24/5/2019 schreef Kate:

“Bedankt alle juffen en meesters voor een leuke jaar! Lyra, Theo en Kate”

Op 17/5/2019 schreef Monica:

Goedeavond,
Ik heb vanavond naar de les van mijn zoon Ilias gekeken, hij had het moeilijk met leren duiken. De juf heeft zo veel geduld met hem gehad, ze probeerde hem over en over aan te moedigen, ze nam de tijd om alleen met hem te oefenen. Ik ben haar heel heel dankbaar, ze heeft iets supers gedaan. Zou u haar a.u.b. het bericht doorgeven? En ook proficiat aan u om zo een toffe team te hebben!
Vele groeten,
Monica

Commentaar over jouw zwemclub mag je hier neerschrijven …