Gastenboek

Op 18/9/2021 schreef Ine:

Eline en Yana zijn altijd enorm graag naar de zwemlessen gekomen en hebben op een leuke manier een mooie zwemstijl aangeleerd. De monitoren hebben hun passie voor het zwemmen doorgegeven en we kunnen geen vakantie boeken zonder een zwemmoment in te lassen. Ik ben ook altijd graag naar de aquagym gekomen om de week op een leuke manier te beëindigen. Het is fijn dat jullie zo een gezinssport-moment mogelijk maken. Daarom willen we graag alle betrokkenen bedanken voor die vele vele jaren van zwemplezier. heel blij om te horen dat jullie terug kunnen heropstarten na deze ongelooflijk moeilijke periode. Moesten jullie het moeilijk hebben om de groepen gevuld te krijgen, dan wil ik gerust nog wat reclame maken bij de jonge gezinnen in mijn straat. k wens jullie een fantastische heropstart! Ine, Eline en Yana

Op 5/6/2020 schreef Leën:

Bedankt voor de zwemlessen voor onze dochter Yasmine dit jaar. Jammer dat er door corona sinds half maart geen lessen meer konden zijn. We bedanken jullie dan maar via digitale weg en zeggen tot in september!

Op 31/01/2020 schreef Stéphanie:

Dank u voor dit advies. Ik wens spoedig herstel aan Farida.Ik vind dat Maud en die studenten doen hun best zelfs als het is niet  hetzelfde … Het is ook heel goed.
Dank u wel dit cursus voldoet mij 
Stéphanie 

Op 27/5/2019 schreef Sofie:

Beste Philippe, Natuurlijk zijn Felix en Zoe opnieuw van de partij volgend jaar! Bij deze onze oprechte dank aan de hele ploeg voor de inzet, goede zorgen en uitstekende sfeer. We hadden jullie graag bedankt met een pintje 😉 Hopelijk komt dat er volgend seizoen eens van !

Op 26/5/2019 schreef Valentine:

“Dag Philippe,
We doen volgend jaar nog zeker mee, met ons vijfen. Het inschrijvingsgeld is gestort.
Nog bedankt voor het afgelopen jaar. Het is leuk om onze kinderen flink te zien vorderen.”

Op 24/5/2019 schreef Kate:

“Bedankt alle juffen en meesters voor een leuke jaar! Lyra, Theo en Kate”

Op 17/5/2019 schreef Monica:

Goedeavond,
Ik heb vanavond naar de les van mijn zoon Ilias gekeken, hij had het moeilijk met leren duiken. De juf heeft zo veel geduld met hem gehad, ze probeerde hem over en over aan te moedigen, ze nam de tijd om alleen met hem te oefenen. Ik ben haar heel heel dankbaar, ze heeft iets supers gedaan. Zou u haar a.u.b. het bericht doorgeven? En ook proficiat aan u om zo een toffe team te hebben!
Vele groeten,
Monica

Commentaar over jouw zwemclub mag je hier neerschrijven …