Update Coronamaatregelen

Een rechtstreeks gevolg van de extra maatregelen die zaterdag 24/10/2020 door de Brusselse overheid werden genomen om de verspreiding van het corona virus in onze regio te vertragen, is de sluiting van het VUB zwembad vanaf 26/10/2020 en voorlopig tem 22/11/2020.

Voor Wimber betekent dit concreet dat er 2 sessies wegvallen : die van 30/10 en die van 13/11. Herfstvakantie was initieel voorzien van 2/11 tem 8/11 en op 20/11 was het zwembad reeds gesloten wegens de St.V-viering.

Op 30/10 was de groep aquagym aan de beurt. Op 13/11 was de Groep van Lars aan de beurt.

De Wimberactiviteiten hervatten hopelijk op 27/11/2020 (kalender).

Wij raden echter aan om actief te blijven. Met respect voor de maatregelen en medemens.  Wandelen, lopen, fietsen … of oefeningen thuis of in openlucht.  Deze zorgen ervoor dat je fit en gezond deze vervelende periode door komt. 

Help ons om het virus af te remmen en beperk in de komende vier weken je contacten tot je familie en geliefden.

Zorg goed voor jezelf en je naasten en blijf fit en gezond.


Met sportieve groeten

Het Bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s