Sluiting zwembad van 13 maart tem 19 april 2020.

De Vrije Universiteit Brussel engageert zich om, in opvolging van de richtlijnen van de federale overheid, de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te vertragen.  Ze benadrukt dat er geen reden is tot paniek en vraagt de medewerking van alle studenten, personeelsleden en al wie gebruik maakt van de door de universiteit aan derden ter beschikking gestelde faciliteiten.  De Social Distancing principes gelden als leidraad.  We beperken het aantal sociale contacten op de campus en bij ontmoetingen die alsnog op de campus plaats vinden, vergroten we de fysieke afstand tussen de aanwezigen.  Wat het sportcentrum van de VUB betreft heeft dit volgende implicaties :

Het zwembad wordt vanaf vrijdag 13 maart gesloten tot en met 19 april 2020 voor alle gebruik.  Het bad is hier niet de reden toe, maar de kleedkamers zouden volgens experten een risicozone kunnen zijn voor het verspreiden van het virus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s